top of page

Acerca de

over-ons.JPG

OVER ONS

Wij staan voor meerdere jaren naast je om een succesvol en duurzaam bedrijf op te bouwen. We geloven namelijk niet in een begeleidingsprogramma van een paar maanden. Een bedrijf succesvol maken en succesvol houden is een lange termijn project. 


We zijn allemaal ondernemers uit het MKB en weten wat het is om voor eigen rekening en risico te ondernemen. Met dit zelfstandig ondernemerschap onderscheiden wij ons van andere accelerator programma’s. We hebben cruciale expertise aan boord; van succesvolle marketing en sales tot het inrichten van je administratieve organisatie, en van juridische zaken zoals het vastleggen van IP, tot het bouwen van het ondernemersteam en het aantrekken en behouden van talent. En uiteraard helpen we met de benodigde financiële expertise en hebben we toegang tot durfkapitaal. 


Naast de inhoudelijke expertise hebben we de nodige lessen geleerd in ons ondernemersbestaan, en daar kan jij voordeel uit halen! Wij willen graag samen met jou de reis maken, met de te maken impact voor ogen.  

ONZE OVERTUIGING

Klimaatverandering is de uitdaging van onze tijd. Er moet iets gebeuren! We geloven in de kracht van technologische innovatie. We geloven dat met tech oplossingen klimaatveranderingen afgeremd kunnen worden, en dat we de gevolgen van klimaatverandering beter het hoofd kunnen bieden. Zodat we zowel de aarde als onze levenskwaliteit kunnen behouden. Hieraan willen we bijdragen met al onze ondernemerservaring.

De innovatie is er, overal. We zien dat er veel goede ideeën zijn waarmee klimaatimpact gemaakt kan
worden. We weten ook dat een succesvol bedrijf bouwen meer is dan het hebben van een goed idee.
Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder. Wij willen onze kennis en ervaring graag delen want een goed idee leidt niet automatisch tot een succesvol bedrijf. Daar is een ander soort expertise voor nodig. Daar komen wij dan ook in beeld. Wij helpen jou er een succes van te maken, voor zowel de onderneming als voor onze aarde en uiteindelijk ook voor de eigenaren en investeerders.

JOUW TEAM

bottom of page