top of page

JEROEN VAN SCHREVEN


Jeroen focust op het bouwen aan een winnend team bij de startups. Hij heeft een brede ervaring als ondernemer, heeft diverse bedrijven opgebouwd, bedrijven overgenomen en gefuseerd.

Jeroen studeerde chemische technologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is zijn loopbaan gestart bij chemie concern DSM. In zijn functie als procestechnoloog ontdekte Jeroen dat veel problemen in de fabriek geen technische oplossing nodig hadden, maar een oorzaak hadden in een gebrekkige samenwerking tussen afdelingen en in het niet benutten van de kennis, ervaring en talent op de werkvloer. De fascinatie voor wat bedrijven succesvol maakt was geboren. Hij ontplooide binnen de fabriek diverse initiatieven om de samenwerking tussen productie, onderhoud en de technologische staf te verbeteren en de kennis en talenten op de werkvloer te benutten met als resultaat significant stabielere en hogere productie.


In 2002 start Jeroen met Wilbert Hoevenaars UPD vanuit een gedeeld geloof en ambitie om de concurrentiekracht van de BV Nederland te willen versterken. Ze bouwen samen het bedrijf verder uit tot een toonaangevend bureau op het gebied van continu verbeteren met klanten in talloze branches. Er is zowel organisch gegroeid als door overname van een aantal bedrijven. Met het bouwen aan UPD heeft Jeroen een aantal typische groeifasen van een MKB bedrijf zowel persoonlijk als DGA als met het bedrijf doorlopen. Tijdens deze reis werd duidelijk wat er allemaal nodig is voor het bouwen van een succesvol bedrijf.


Jeroen ondersteunt als adviseur en aandeelhouder spin-off KIM Plus Delta en eco-hostel Blue Dot in Colombia bij het realiseren van de groei ambities. Met Green Tech Ventures draagt Jeroen met de inbreng van zijn brede ervaring als ondernemer bij aan het meebouwen aan bedrijven die een oplossing hebben voor CO2, afval of energie reductie.

コメント


bottom of page