top of page

Acerca de

over-ons.JPG

VAN IDEE NAAR SUCCES

Vaak is jouw product niet het probleem. Het geld is op, de sales loopt achter, de marges zijn te klein of het team loopt niet lekker. Als startup ondernemer sta je er vaak alleen voor om alles wat er moet gebeuren in goede banen te leiden – ook de dingen die van nature niet bij je passen. Hoe prettig zou het zijn om een team ervaren ondernemers om je heen te hebben, die je kunnen helpen in jouw weg naar succes? Als er vandaag 100 bedrijven starten zijn daar over vijf jaar nog maar 10 van over. Dat is helaas de harde bedrijfswerkelijkheid.

Green Tech Ventures helpt je succesvol te worden en te blijven. We bieden je een maatwerk groeiprogramma en hands-on ondersteuning gedurende de cruciale eerste jaren van je bedrijf. Uitgevoerd door ondernemers, die vijf jaar na hun start behoorden tot de 10 die succesvol waren. Dat ging echter niet vanzelf. Onze waardevolle lessen en ervaring hebben we verpakt in een gaaf programma dat we duurzame startups willen aanbieden! 

We hebben namelijk ideeën met impact nodig om de duurzaamheidsuitdagingen van deze tijd aan te pakken. Green Tech Ventures helpt om een succesvolle onderneming te worden zodat jouw startup een grotere bijdrage kan leveren aan duurzaamheid in Nederland. Wij ondersteunen bedrijven die bijdragen aan CO2 reductie, energiebesparing, afvalbeperking en andere duurzaamheidsdoelen.

ONS GROEIPROGRAMMA

Ons groeiprogramma

Onze eigen ervaring is dat we onze bedrijven hebben laten groeien doordat we externe hulpbronnen hebben aangeboord. 

 

We zijn ook in valkuilen gestapt en hebben kleerscheuren opgelopen op onze individuele ondernemersreizen. Deze - uiteindelijk super waardevolle - lessen willen we graag doorgeven, zodat jij niet in die valkuil stapt! Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. 

 

Wij helpen jou en jouw onderneming met een actieve kennisoverdracht en intensieve begeleiding. Uitgangspunt is jouw stip op de horizon. Samen maken we de weg ernaar toe. We doen dat door plannen te maken, maar we helpen je ook bij het uitvoeren van het plan. Niet alleen vanaf de zijlijn adviseren, maar wanneer nodig ook zelf onze schouders er onder zetten! 

 

Het groeiprogramma is dan ook de rode draad in onze langdurige verbinding. Het is een mix van advies, coaching, training en praktische ondersteuning rond 5 fundamentele thema's. Klik op ieder thema om meer te lezen.

bottom of page